+45 97 59 72 99
Hent nu eller få leveret om 3-4 dage
Åbent kl. 09:00 til 20:00

Hvad er Egnskassen?

Egnskassen er en gavekurv fyldt med lækre, spændende lokale produkter fra Skive og omegn.

Gavekurv

Gavekurve er den perfekte løsning, fordi der findes mange muligheder og kombinationer, som kan tilpasses hver enkelt modtager. Hos Egnskassen kan du selv samle din Egnskasse, med de produkter du elsker og kan lide. Du kan også vælge en standardkasse, som indeholder vores mest populære produkter.


Hos Egnskassen har vi gavekurve i alle prisklasser og kvaliteter. Ønsker du noget bestemt i din Egnskasse – så gi’ os et kald og vi vil gøre alt hvad vi kan for at hjælpe! Ring til os på tlf. +45 97 59 72 99

Hos Egnskassen kan du vælge mellem vores standardkasse eller sammensætte din helt egen, efter din eller modtagerens smag.


Egnskassen er en trækasse, som er fyldt med lokale specialiteter fra Skive og omegn. Vi har samlet de bedste produkter af den allerbedste kvalitet. I øjeblikket tilbyder vi produkter fra Thise Mejeri, Staarup Haandbryg, Hancock Bryggerierne, Fur Bryghus, Spøttrup Bigård og Lyby Frugt.


Produkterne bliver skiftet ud i løbet af året – det afhænger alt sammen af sæsonbestemte varer, efterspørgsel og producenternes leveringsevner.


Vi stræber hele tiden efter at udvikle flere standardkasser til dig, og ikke mindst at få flere lækre produkter til samlingen.

Idéen bag

Vi har udviklet konceptet ‘Egnskassen’ fordi vi har en stor passion for vores lokale forhandlere, og vi føler vores kunder opfylder den samme passion og glæde for produkterne fra Skive og omegn.

Vi udvælger produkterne ud fra kundernes præferencer, men også forhandlernes ønsker om eksponering og introducering på nye markeder.

Vi ønsker, at vores kunder føler sig forkælede og ekstraordinære, når de modtager en Egnskasse – omend det er en gave eller selvforkælelse.

Salling-Camping-lav-opl©sning-8-of-20

Opvokset tæt på de
lokale producenter

Vi hedder Lisbeth og Peter, og vi ejer Salling Camping – hvorfra Egnskassen bliver købt, leveret og fragtet fra, til kunder i hele Danmark.

Vi er begge opvokset på Skiveegnen, og derfor føler vi den store passion for områdets råvarer og produkter til hverdagsluksus. Vi har oplevet de store producenter blive til og få succes, og nu følger vi nye og spændende producenter på vej til toppen.

Vi synes, at Skiveegnen har meget at byde på, når det kommer til selvforkælelse og hverdagsluksus.

Shopping cart

0

Ingen varer i kurven.